Hlavní obsah

Zpěvačka Anastacia má rakovinu

Americká zpěvačka Anastacia ruší plánované evropské turné, protože jí lékaři opět zjistili rakovinu prsu, sdělil ve čtvrtek server britského deníku The Daily Mirror. Omluvila se proto všem fanouškům, kteří se chystali na její koncertní šňůru, jež měla začít 6. dubna v Londýně a skončit 23. dubna v Mnichově.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Zpěvačka Anastacia v Praze předávala v roce 2009 šek na boj s rakovinou.

Článek

V Česku, kde vystoupila v roce 2009, nyní podle britského serveru Digital Spy zpívat neměla.

"Cítím se tak hrozně. Zklamu všechny své úžasné fanoušky, kteří se těšili na turné A Man´s World Tour. Láme mi to srdce," citoval The Daily Mirror čtyřiačtyřicetiletou hvězdu, které lékaři poprvé zjistili rakovinu prsu v roce 2003 a úspěšně ji vyléčili pomocí operací a ozařování.

Anastacia ujistila, že přes novou nepříznivou diagnózu bude pokračovat v psaní písní a nahrávání nového alba. Věří, že bude s to uspořádat nové turné co nejdříve. Hodlá s nemocí bojovat a prosí o to, aby se v této pro ni těžké době nenarušovalo její soukromí.

Anastacia a její klip Left Outside Alone

Majitelka chraplavého hlasu v červenci 2009 v Praze před úspěšným koncertem v Tesla Areně předala šek na 50 000 korun přednostovi onkologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice Luboši Petruželkovi. Peníze šly na Projekt 35, zaměřený na pomoc mladým ženám s touto nemocí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám