Hlavní obsah

Pekelný basák T. M. Stevens v Brně

Novinky, Stanislav Dvořák

Multižánrový baskytarista, zpěvák a producent T. M. Stevens vystoupí v brněnském hudebním klubu Melodka 24. března. Tento unikátní muzikant a showman s originálním pojetím rocku, funku a dalších stylů je již dobře znám pražskému publiku.

Článek

Stevens vydal přes deset desek včetně nadupané pocty Deep Purple (Tribute to Deep Purple According to New York), na které pracoval s Vinnie Moorem, Living Colour a Berniem Worrellem z Parliament-Funkadelic. Kromě toho spolupracoval jako baskytarista s velkým množstvím hvězd, namátkou jmenujme Joe Cockera, Jamese Browna, Tinu Turner, Cindy Lauper nebo Steva Vaie.

Stevens má schopnost propojit útržky funku, metalu, reggae i jazzu tak, aby to působilo jako celistvá písnička a přitom každou chvíli překvapovalo. Jeho koncerty jsou pověstné improvizacemi, humorem i tím, že zapojuje do hry publikum a zve lidi i na pódium.

Extravagantní funker a rocker přijede s projektem Shocka Zooloo, který tvoří s Neilem Zazou (kytara), spolupracovníkem Satrianiho či Vaie, a s TC Tolliverem (bicí).

Reklama

Výběr článků

Načítám