Hlavní obsah

Beyoncé bude v Bratislavě a Mnichově

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Beyoncé vyrazí na evropské turné, které těsně mine ČR. Nejvěrnější fanoušci si ale mohou zajet do Mnichova (22. května) nebo do Bratislavy (19. dubna), kde má vystoupení.

Foto: Sony Music

Beyoncé očekává úspěšný rok.

Článek

Zpěvačka oznámila plán turné na svých internetových stránkách. Je poměrně zvláštní, že vynechala ČR, protože tady už vystupovala a jezdí sem všechny světové hvězdy. Její minulý koncert v Praze však nebyl vyprodaný. Beyoncé letos navštíví skoro všechny evropské země. Turné má podpořit nové studiové album, které ještě nevyšlo.

Velmi uznávaná zpěvačka na sebe v poslední době upozornila menším trapasem, když na inauguraci Baracka Obamy zpívala na playback. Několik dní o tom mlčela, až ji okolnosti donutily k přiznání.

Beyoncé patří k nejúspěšnějším mladým umělcům ve středním proudu R & B. Často se objevuje také ve filmech. Zahrála si např. v muzikálu Dreamgirls, který připomínal dráhu slavné skupiny The Supremes nebo naposledy v Cadillac Records, kde ztělesnila legendární zpěvačku z 60. let Ettu James.

Beyoncé začínala v dívčí diskotékové skupině Destiny's Child. Pak nastoupila úspěšnou sólovou dráhu a prodala několik miliónů alb. Kombinuje spotřební taneční hudbu s prvky klasického soulu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám