Hlavní obsah

Vibrators zahrají i s původním bubeníkem

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

The Vibrators, kteří stáli u kolébky punku ve Velké Británii, v září 1976 vystoupili na vůbec prvním punkovém festivalu v Klubu 100, zahrají v úterý v pražské Lucerně. V triu, které se pohybuje na scéně už 37 let, stále bubnuje John Eddie Edwards.

Foto: LMB

The Vibrators ještě s Knoxem

Článek

Ve Vibrators až do konce prvé dekády nového milénia vystupovali dva původní členové, kromě Eddieho ještě kytarista Knox. Ten však musel kvůli problémům se srdcem nakonec z kapely odejít a vystupuje jen sporadicky. Věnuje se víc malbě.

Vibrators, kteří se po jeho odchodu více přiblížili syrovému motorkářskému pub rocku, doplnili kytarista Nigel Bennett a baskytarista Pete Honkamaki. Po odchodu Knoxe však skupiny zatím nenatočila žádnou novou desku a posledním albem zůstává Under The Radar z roku 2009.

Před Vibrators vystoupí tuzemská punková legenda Plexis, která se dala dohromady v roce 1984. Mladou krev v rámci večera nabídne pražská punk´n´rollová parta Dreadrot.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám