Hlavní obsah

Nova chystá další kanál, pokračuje i Ordinace a Superstar

Novinky, Stanislav Dvořák

Generální ředitel Novy Jan Andruško v úterý na tiskové konferenci řekl, že je v přípravě nová televizní stanice. Bude volně šiřitelná, tedy neplacená. Více však Andruško odmítl prozradit.

Foto: TV Nova

Pavol Habera, Ewa Farna a Ondřej Soukup - porota Superstar

Článek

Jan Andruško také uvedl, že Nova je velmi spokojena se sledovaností v roce 2012.

"Opět jsme potvrdili postavení jedničky na trhu," uvedl, "především podzimní sezóna nám vyšla, jako skupina jsme dosáhli podílu téměř 39 %."

Nova letos na jaře nepřipravuje žádnou novinku, bude pokračovat s osvědčenými tituly jako Superstar, Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. "Na jaře se můžete těšit na další řadu Superstar," potvrdila ředitelka programu Alex Ruzek.

Foto: TV Nova

Ordinace 2 pokračuje.

Novou porotu tvoří trojice Ewa Farna, Pavol Habera a Ondřej Soukup. Moderovat bude méně známá dvojice Roman Juraško a Zorka Kepková.

Pokračovat bude seriál Gympl s ručením omezeným, který byl podle Novy nejúspěšnější seriálovou novinkou roku 2012. Objeví se v něm nové postavy jako Aleš Nezval (Jan Révai), babička Chmelíková (Květa Fialová), Irena Nerudová (Dana Batulková) a Ctirad Volejník (Jan Šťastný).

Nekončí ani Helena a Ulice, kam přibude herečka Vanda Hybnerová, která si zahraje biologickou matku Emy.

Reportéři Josef Klíma a Janek Kroupa pokračují v investigativním pořadu Na vlastní oči. Sledují kauzy politiků, korupci i nedořešené kriminální případy. Jejich práci můžete vidět každou středu večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám