Hlavní obsah

Manželské hádky s Taclíkem a Bokovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Na světě je první ukázka z nové české romantické komedie Martin a Venuše s Markem Taclíkem a Kristýnou Bokovou v hlavních rolích manželů, kteří řeší nekonečné hádky a nedorozumění.

Upoutávka na film Martin a VenušeVideo: Movie

 
Článek

Film vznikl na námět Jana Prušinovského podle scénáře Kristiny Dufkové a Andrey Jarošové. Režíroval Jiří Chlumský a producentem filmu je Adam Dvořák.

"Příběh filmu začíná před několika lety nazpátek na vernisáži obrazů, kdy se mladá a nadějná výtvarnice Vendula (Kristýna Boková) seznámí se svým budoucím partnerem a manželem Martinem (Marek Taclík). Společně založí rodinu, mají dvojčata – holčičky – předškolního věku a jednoho kluka batole. Martin buduje kariéru ve firmě vyvíjející hračky a Vendula se stará o rodinu. A nastává kolotoč, kdy se odnaučí vnímat jeden druhého v návalu každodenních povinností," naznačují tvůrci zápletku.

Foto: martinavenuše.cz

Marek Taclík a Kristýna Boková

Martin je většinu času v práci, snaží se zabezpečit rodinu, na kterou mu nezbývá čas, naopak Vendula se zase stará o děti a chod domácnosti a nemá žádný prostor pro sebe. Každý dělá pro rodinu maximum, ale zároveň se cítí nedoceněný tím druhým.

Události naberou spád uzavřenou sázkou, kdy se Martin zaváže postarat se o děti a domácnost během jednoho měsíce, protože je přesvědčen, že to vlastně není vůbec těžké.

Film Martin a Venuše bude mít premiéru 7. března 2013.

Reklama

Výběr článků

Načítám