Hlavní obsah

Justina Biebera chtěli zavraždit a vykastrovat zkušení kriminálníci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné informace zveřejnila americká policie. Odsouzený vrah plánoval se svým kumpánem brutálně zabít a vykastrovat Justina Biebera, teenagerskou popovou hvězdičku.

Policie prý odvrátila vražedný útok na popovou hvězdu Justina BieberaVideo: Novinky/ČTK/Reuters/New Mexico Corrections Dept./St. Albans Police Dept./Vermont State Police

 
Článek

Dva uprchlíci, které policie zadržela, prozradili, že se chystá vražda zpěváka i s jeho bodyguardem a hrozba byla podle policie reálná - vše plánoval Dana Martin, vrah, který už si odpykává dvojnásobný doživotní trest. Pomáhat mu měl spoluvězeň Mark Staake, jenž se měl z vězení brzy dostat.

Staake požádal o pomoc jistého Tannera Ruanea a vraždu chtěli provést v New Yorku v Madison Square Garden přímo při koncertě.

Foto: Reuters

Justin Bieber

Podle policie si to ale Martin potom rozmyslel a raději policii vše prozradil. Podivínský vrah byl údajně do Biebera zamilovaný a dokonce si nechal udělat tetování na jeho počest. Podle vyšetřovatelů je to ale také chladný bezcitný manipulátor, který se umí dobře přetvařovat.

Policie zatkla Staakea ve Vermontu a poté dopadla i Ruanea. Prý měl u sebe v době zatčení podezřelé nářadí včetně velkých nůžek na živý plot.

Není tajemstvím, že Bieber vzbuzuje u lidí velkou nenávist - už jednou ho měli v roce 2011 zabít v jihoamerickém Peru. Facebooková skupina "Kill Justin Bieber" (Zabijte Justina Biebera) tehdy posbírala stovky fanoušků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám