Hlavní obsah

Pořadatelé se dohadují, jestli zruší koncert Ivety Bartošové v Lucerně

Právo, jp

Dočkají se diváci živého koncertu Ivety Bartošové před Štědrým dnem v pražské Lucerně, který má vysílat a poté reprízovat TV stanice Pětka? Přípravy na koncert jsou pozastaveny.

Foto: Profimedia.cz

Iveta Bartošová

Článek

Manažer a partner zpěvačky Ivety Bartošové Jan Rychtář v úterním pořadu VIP zprávy na stanice Prima Family řekl, že TV Pětka, jako pořadatel koncertu Bartošové, uvažuje o jeho zrušení z důvodu finančních potíží.

Pětka jeho informaci považuje za lživou. „Přípravy na koncert v Lucerně dosud pokračovaly a finanční prostředky na koncert byly vyčleněny a čerpány dle plánu. Televize Pětka navíc dosud v souvislosti s přípravami na koncert poskytovala paní Bartošové nadstandardní servis,“ uvedla mluvčí televize Kateřina Kotalová.

Dementují spekulaci o zpronevěře

„Jednání pana Rychtáře, který bez jakéhokoliv upozornění podniká kroky vedoucí ke zrušení koncertu, chápeme jako ohrožující vysílání a poškozující jméno firmy. Bohužel naše snaha komunikovat přímo s Ivetou Bartošovou, resp. s jejím manažerem Josefem Rychtářem za účelem vysvětlení nebyla vyslyšena. Pan Rychtář se z nepochopitelných důvodů náhle rozhodl komunikovat s TV Pětka výhradně prostřednictvím svého právního zástupce. Jeho rozhodnutí však respektujeme,“ dodal šéf marketingu a PR TV Pětka Jiří Haramul.

TV Pětka současně dementuje spekulaci o zpronevěře peněz za prodej vstupenek. „Zpronevěra je vyloučena a v případě zrušení koncertu paní Bartošové bude vstupné vráceno v plné výši skrze prodejní síť. Diváci pak budou moci uplatnit nárok na vrácení vstupného v místě zakoupení vstupenky,“ dodal Haramul.

Kotalová ještě doplnila, že jednání právních zástupců obou stran budou zahájena v úterý, z tohoto důvodu byly veškeré práce na přípravě koncertu raději pozastaveny.

Reklama

Výběr článků

Načítám