Hlavní obsah

Filmové premiéry - Anna Karenina a Oui, šéfe

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden mají premiéru pouze dva filmy, ale oba by měly najít své příznivce. Netradiční adaptaci románu L. N. Tolstého Anna Karenina natočili britští filmaři s Keirou Knightleyovou v titulní roli. A francouzská komedie Oui, šéfe je plná vybraných lahůdek a vévodí jí Jean Reno v roli šéfkuchaře se třemi hvězdami.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 49. týden

Článek

Anna Karenina

Foto: Bontonfilm

Nové filmy

Film vynikajících britských tvůrců (scenárista Tom Stoppard, režisér Joe Wright, herci Keira Knightleová, Jude Law) je velmi specifickou a stylizovanou adaptací světoznámého románu o ženě, kterou zničila láska. Anna byla vdaná za vysokého úředníka, měla s ním syna a její pověst byla bez poskvrny. Dokud ale nepotkala knížete Vronského. Pak přeskočila jiskra, která se záhy proměnila v požár, který ani jeden z nich nedokázal a ani nechtěl uhasit.

Upoutávka na film Anna Karenina (v kinech od 6.12. 2012)Video: Bontonfilm

Anna Karenina, VB 2012, drama, 130 min., režie: Joe Wright, hrají: Keira Knightleyová, Jude Law, Kelly Macdonaldová, Matthew Macfadyen a další.

Oui, šéfe

Foto: HCE

Nové filmy

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Ale jen málokdo z jeho nadřízených má pochopení pro jeho vášeň vařit všude a za všech okolností na nejvyšší úrovni. A tak musí časem brát i velmi podřadné práce. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde, jehož pozici ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací…

Upoutávka na film Oui, šéfe! (v kinech od 06.12.2012)Video: H.C.E.

Oui, šéfe, Francie/Španělsko 2012, komedie, 84 min., režie: Daniel Cohen, hrají: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agougué a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám