Hlavní obsah

Funky démoni Navigators opět před Vánocemi v Lucerně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na devatenáctého prosince se opět chystá tradiční vánoční koncert české skupiny Navigators. Začne ve 20.00 v pražském Lucerna Music Baru.

Foto: Tomáš Třeštík

Navigators

Článek

Navigators, kteří byli největším objevem české scény v roce 2007, chystají průřez dosavadní tvorbou. Za druhé klávesy usedne tradiční host Navigators, hudebník Vilém Béreš (Toxique, Lanugo), stejně tak oživí pódium svým uměním i VJ Mono (Jiří Hořavka), který s Navigators spolupracoval již loni.

Navigators vydali dosud dvě studiová alba - Sky Travellin (2007) a My Place (2010). Pečlivě si hrají také s videoklipy, jako jedni z mála měli své video i na evropské MTV.

Jejich hudba je precizní směsí soulu, funku a hip-hopu s umírněnými jazzovými výlety kláves a dechové sekce. Připomíná slavné zahraniční kapely jako Fun Lovin Criminals, Galliano či Jamiroquai.

Vstupenky jsou k dispozici v obvyklých předprodejích: v pokladně Lucerna Music Baru, na jeho webových stránkách a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Eventim a Ticketstream za 200 korun plus poplatky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám