Hlavní obsah

Dallas se bude točit dál bez „Džejára“

Novinky, Stanislav Dvořák

Smrt představitele zásadní postavy „Džejára“ seriál Dallas nezastaví, informovala BBC. Scénář se jen přepíše a natáčení bude pokračovat bez Larryho Hagmana.

Foto: TNT

"Džejár" Larry Hagman uprostřed kolegů ze seriálu Dallas

Článek

V tiskovém prohlášení televize Channel 5 stojí, že další sezóna nového Dallasu už je napůl hotová a tato smutná událost bude zapracována do příběhu. Premiérově poběží v USA od 28. ledna. Ve stejné době začne u nás Nova vysílat první sezónu.

Seriál byl obnoven letos, více než dvacet let po skončení původní série. Bylo překvapivé, že se vůbec podařilo dát dohromady hlavní herce z osmdesátých let, kdy Dallas kraloval obrazovkám. Comebacku se účastnili Larry Hagman, Patrick Duffy i Linda Grayová. Ta také zůstala s Hagmanem do poslední chvíle a prohlásila ho za svého „nejlepšího přítele po 35 let“.

„Byl tak tvůrčí, štědrý, zábavný, milující a talentovaný a mně bude enormně chybět,“ řekla herečka.

Ken Kercheval, který ztvárnil Cliffa Barnese, uvedl, že tato dvojice se tehdy v osmdesátých letech při hraní skvěle bavila. "Ty jejich tahanice, to myslím udrželo ten seriál tak dlouho, protože každý si musel počkat, kdo vyhraje a kdo prohraje,“ řekl herec BBC.

Larry Hagman zemřel v pátek ve věku 81 let v nemocnici Medical City Dallas, patrně na komplikace způsobené rakovinou. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám