Hlavní obsah

Akropolis Multimediale se skupinami Cocotte Minute a The Prostitutes

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském Paláci Akropolis začíná 8. ročník festivalu nových technologií Akropolis Multimediale. Jde o dvoudenní přehlídku videomappingu a speciální audio-vizuální show skupin Cocotte Minute a The Prostitutes.

Foto: ČTK

Hudební skupina The Prostitutes

Článek

V pátek večer se představí Cocotte Minute. „Půjde především o projekce. Vyzkoušeli jsme je už na našem jarním turné, ale teď je posuneme zase o kus dál. V Akropoli použijeme segmentovou projekci, která se v hudbě jako nový prvek docela osvědčila. Využijeme k ní více projektorů, bude to interaktivnější. Chtěli bychom i něčím překvapit,“ řekl Právu kytarista kapely Czendál.

V sobotu se představí skupina The Prostitutes. „Řekli jsme si, že stejně natáčíme videoklipy, což je vizuální podoba našich písniček, a máme tím pádem představu, jak vypadá svět, o kterém zpíváme a hrajeme. Rozhodli jsme se, že bychom ho mohli na koncertě divákům pomocí projekcí víc přiblížit,“ osvětlil Právu kytarista Destroyer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám