Hlavní obsah

Prima ukončila seriál Obchoďák

Novinky, Stanislav Dvořák

Vedení TV Prima se rozhodlo nepokračovat s natáčením další řady seriálu Obchoďák, uvažované pro jarní sezónu 2013. "Projekt nenaplnil dokonale očekávání – jedním z důvodů byl i opožděný začátek vysílání v září letošního roku," sdělil PR manažer Václav Mazánek.

Foto: archív FTV Prima

Ze seriálu Obchoďák

Článek

"Zpožděný start seriálu do podzimní sezóny způsobily nešťastné okolnosti v podobě nehody, kterou měla původní představitelka hlavní role. Přestože produkce a výroba seriálu velmi rychle zareagovala, natáčení se bohužel dostalo do časového skluzu, který se nedal zcela dohnat a projevil se na pozdějším nasazení seriálu do hlavní podzimní sezóny," vysvětlil Mazánek.

„Pozdní start novinky přímo proti rozběhnuté sezóně nejsilnějšího seriálu konkurence by byl nesmysl. I proto jsme museli zvolit pozdější časový slot. Bohužel se celá situace nedala řešit jiným způsobem. Nicméně tím jsme se dostali z kategorie seriálů na osmou. A navíc diváci prostě tento podzim dali přednost svým oblíbeným seriálovým hrdinům v oblíbených časech a novinky bez výjimky propadly,“ zdůvodnil kroky televize Marek Singer, generální ředitel Primy.

„Chtěl bych zejména poděkovat všem tvůrcům, hercům i členům štábu, kteří se na natáčení podíleli. Odvedli velký kus práce a i kvůli nim je mi osobně líto, že jsme se museli takto rozhodnout. Vše jsme ovšem opravdu dlouho zvažovali a nakonec jsme se přiklonili k variantě v natáčení nepokračovat,“ dodal ještě Singer.

To ale neznamená, že seriál zmizí okamžitě. Dotočení a odvysílání současné řady seriálu Obchoďák proběhne podle původního plánu. Vysílání bude tedy ukončeno až s poslední epizodou první série v průběhu prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám