Hlavní obsah

Tomáš Klus vyrazí na česko-slovenské turné a hledá předkapely

Právo, Jaroslav Špulák

Fanoušci písničkáře Tomáše Kluse dostávají skvělou zprávu. Zpěvák vyjede na začátku října na své první česko-slovenské turné ve své kariéře. Kromě úspěšného tažení singlovými i prodejními hitparádami, v nichž se dlouhodobě jeho tři vydaná alba drží na prvních příčkách, se Klus těší i z ocenění v prestižních anketách i z řady vyprodaných koncertů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Klus se na koncertech představí společně se svým kytaristou Jiřím Kučerovským a posílí je hosté Petr Škoda (cajon) a Honza Lstibůrek (kontrabas).

Článek

Letos při udílení cen Anděl se jeho album Racek stalo podle hlasování akademiků nejlepší v loňském roce a Klus se stal, stejně jako předloni, zpěvákem roku.

Po letošní pestré festivalové sezóně zahájí sérii podzimních vystoupení na Slovensku. V listopadu se pak vrátí do kulturních domů v Čechách a na Moravě. Na koncertech se představí společně se svým kytaristou Jiřím Kučerovským a posílí je hosté Petr Škoda (cajon) a Honza Lstibůrek (kontrabas).

Na Facebooku kapela vyzývá ke spolupráci: „Prosíme, pomozte! Nejsme schopni odehrát celý koncert, proto je nám zapotřebí předskokana. Nemusíte hrát dlouho, stačí dvacet minut. Půjčíme Vám dva mikrofony a můžeme nazvučit až dvě akustické kytary, obojí v případě, že budete dva. Chcete-li si zahrát, pošlete nám svá dema. Z každého města a okolí, v němž budeme koncertovat, vybereme někoho, kdo se nám líbí. Pište na e-mail trnzpaty@gmail.com. Případný zájemče, pošli nám, prosím, empétrojku a iniciály, ať si o tobě uděláme obrázek. Budeme se těšit, že nám vytrhneš trn.“

Česko-slovenské turné Ani si nesedejte 2012
3. 10.BratislavaBabylon (přidaný koncert)
4. 10.BratislavaBabylon  (vyprodáno)
11. 10.PrešovBizzare Club
12. 10.Nové Město Nad VáhomBluenote Club
13. 10.NitraDivadlo Karola Spišáka
15. 10.Povážská BystricaKino Mier
16. 10.MartinKino Strojár
17. 10.ŽilinaDom Odborov
19. 10.TrenčínPiano Club
2. 11.Jindřichův HradecKc Jitka
4. 11.LuhačoviceMdk Elektra
5. 11.ZlínMasters Of Rock Café
6. 11.HodonínKd Horní Valy
8. 11.BrnoŠeříkovka
9. 11.BrnoŠeříkovka
15. 11.PrahaLucerna - Velký Sál
19. 11.OstravaDům Kultury
20. 11.OstravaDům Kultury
26. 11.LiberecDům Kultury
3. 12.KladnoDům Kultury
4. 12.LitoměřiceMks
7. 12.České BudějoviceKd Vltava
8. 12.Havlíčkův BrodKd Ostrov
11. 12.ChebKc Svoboda
12. 12.RumburkDk Střelnice
15. 12.PlzeňKd Šeříkovka
16. 12.PlzeňKd Šeříkovka

Reklama

Výběr článků

Načítám