Hlavní obsah

Vyšel nový díl komiksu Hellboy

Právo, cg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyšel dlouho očekávaný osmý díl komiksu Hellboy, tentokrát pod názvem Hellboy: Temnota vábí, který vydalo Comics Centrum.

Článek

V tomto dílu se hlavní hrdina ocitne ve světě ruských bylin, takže se utká s babou Jagou, Kostějem nesmrtelným a potká se i s překrásnou Vasilisou. Ve vábivé temnotě se představuje nový kreslíř Duncan Fegredo, který připravil celou knihu a převzal práci po Miku Mignolovi.

Ten Hellboye jednak vytvořil a dále se mu věnoval od roku 1994. Fegredo spolupracoval již pár let na tvorbě Hellboye, kniha Temnota vábí je ale první, kterou svými kresbami vytvořil celou.

Reklama

Související témata:

Související články

Komiksový remake Conana působí plastičtěji

Legenda jednoho z nejznámějších komiksových hrdinů barbara Conana donutila současnou generaci tvůrců k pokračování. Scenárista Kurt Busiek vytvořil na základě...

Komiks o Batmanovi je kvůli masakru pozdržen

Masakr v denverském kině Aurora při promítání snímku Temný rytíř povstal se dotkl nejen batmanovských fanoušků. Na návštěvnosti snímku se tragédie sice...

Výběr článků

Načítám