Hlavní obsah

Lady Gaga nazvala nové album ARTPOP

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Lady Gaga oznámila, že její třetí studiové album se bude jmenovat ARTPOP. Učinila to prostřednictvím fotografie svého nového tetování, na kterém je právě tento výraz. Šestadvacetiletá americká vokalistka současně podotkla, že název její další desky se musí psát velkými písmeny.

Foto: Reuters

Lady Gaga má nové album.

Článek

„Vždycky, když budete o mém novém albu jakkoli informovat, ujistěte se, že jste jeho název napsali velkými písmeny. Na detailech vždycky záleží,“ sdělila Lady Gaga.

Zpěvačka, která patří ke špičce světové popové scény, je držitelkou více než čtyř stovek cen, mezi kterými je i pět prestižních ocenění Grammy. Celosvětově prodala více než 23 miliónů alb a také 64 miliónů singlů. Magazín Forbes ji označil za nejvlivnější celebritu roku 2011.

Gaga herečkou

Koncem letošního července oznámila, že si konečně splnila sen a vydala se teké na dráhu herečky. Objeví se v chystaném snímku Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueze.

V současné době je na koncertním turné Born This Way Ball a 18. srpna se například představí ve Vídni. Lady Gaga má na svém kontě zatím dvě studiová alba. To druhé se jmenuje Born This Way a na trhu se objevilo v květnu loňského roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám