Hlavní obsah

Madonna: Nevypískali mě fanoušci, ale "grázlové"

Novinky, Stanislav Dvořák

Madonna se nehodlá omluvit za nestandardně krátký předražený koncert v Paříži. Místo toho některé návštěvníky svého vystoupení, kteří pískali, označila za "grázly".

Foto: Profimedia.cz

Madonna

Článek

"Zahrát si v Olympii byl pro mě kouzelný moment, bohužel na konci show, když jsem odešla z pódia, pár grázlů, kteří nepatří k mým fanouškům, vtrhlo na pódium, začalo házet plastové lahve a předstíralo, že jsou naštvaní fanoušci. Zprávy v tisku se  soustředily na tohle a ne na radostný aspekt večera," napsala Madonna na svých stránkách.

Její tvrzení, že by si někdo jen tak koupil lístky za 275 eur jen proto, aby pak "předstíral, že je naštvaný fanoušek", nezní moc reálně a ohlasy jejích posluchačů na Twitteru to také dosvědčují.

Byl jsem fandou 20 let...

"Byl jsem fandou 20 let a vypískal jsem Madonnu v Olympii! 45 minut za 275 eur. Styď se!" uvádí jeden ze vzkazů BBC. Další návštěvník koncertu dodal, že Madonna stále nic nepochopila: "Obviňuje jakési "lotry", aniž by jí došlo, že její fandové se cítí podvedeni."

Foto: Guy Oseary, ČTK/AP

Madonna v Paříži

The Examiner uvádí, že mnozí se cítí ošizeni, protože jim nikdo nevysvětlil, jak málo za své peníze dostanou. Dodává také, že pískání a křik mohli rozdmýchat příznivci Marine Le Penové, kterou zpěvačka ostře kritizuje, a dokonce ji spojuje s nacismem. Amatérské záběry z místa však každopádně ukazují, že nešlo o "pár grázlů", křičel tam docela velký dav.

Jeden z návštěvníků akce Guillaume Delaval sdělil novinářům, že Madonna mluvila snad 15 minut o toleranci. "Tady nejsou žádné spojené národy," ulevil si Delaval, který zalitoval investovaných peněz. Další z nich, Allain Zambrana, řekl přímo, že bude chtít vstupné vrátit: "Jsem velmi frustrovaný, protože jsem kvůli tomu přespával na ulici a skončilo to takhle."

"Vrátit peníze," křičeli mnozí fanoušci, když Madonna k jejich překvapení velmi brzy opustila pódium. Zpívala jen 30 minut. Šance, že by se pop hvězda z lásky ke svým fandům vzdala honoráře, ale nejsou moc velké.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna si prý vypůjčila motiv v Brazílii

Čas od času se na hudební scéně objeví problém, který je nehezky pojmenován „krádež“. Ti zdrženlivější o něm ovšem hovoří jako o „podobnosti“. Stává se to...

Výběr článků

Načítám