Hlavní obsah

Lady Gaga debutuje ve filmu Roberta Rodrigueze Machete Kills

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová provokatérka Lady Gaga vykročila do světa filmu. Režisér Robert Rodriguez zveřejnil na internetu plakát, jenž dosvědčuje, že hraje v jeho novém akčním filmu Machete Kills.

Foto: AR Films, Aldamisa Entertainment

Lady Gaga na filmovém plakátu

Článek

Lady Gaga bude ve snímku hrát postavu zvanou La Chameleón. Zatím se nikdy ve filmu neobjevila, jen její hlas zazněl v seriálu Simpsonovi.

Zpěvačka se prosadila v oblasti elektronického komerčního popu roku 2008, kdy vydala debut The Fame s hity Just Dance a Poker Face. Hodně se prodávalo i její druhé album The Fame Monster se singly Bad Romance nebo Telephone. Turné k němu se zařadilo k nejvýdělečnějším v celé historii populární hudby. Naposledy vydala desku Born This Way (2011).

Vedle ní si zahrají hollywoodské hvězdy jako Danny Trejo, Mel Gibson, Jessica Albaová, Sofia Vergaraová a Zoe Saldanaová. Charlie Sheen dostal roli amerického prezidenta. Premiéra se čeká v roce 2013.

Foto: AR Films, Aldamisa Entertainment

Lady Gaga na filmovém plakátu

Machete Kills navazuje na akční thriller/komedii Machete, v níž je ex-agent Machete (Danny Trejo) nespravedlivě obviněn z vraždy senátora a odhalil síť korupce a podvodů. Drsný chlapík musel očistit své jméno a proti němu stáli Booth (Jeff Fahey), nemilosrdný podnikatel, který má na své výplatní listině slušnou zásobu zabijáků, Von (Don Johnson), šílený strážce hranice, který velí menší armádě, a Santana (Jessica Albaová), imigrační úřednice, která neví, zda se má řídit zákonem či srdcem.

V novém pokračování má americká vláda požádat Macheta, aby zastavil mafii obchodující se zbraněmi. Musí se probojovat Mexikem až k bossovi, který hrozí, že použije supermoderní zbraň umístěnou ve vesmíru.

Tyto střely jsou nějak napojeny na bossovo srdce a jediný, kdo umí stroj zkázy zneškodnit, je excentrický obchodník se zbraněmi  Luther Voz, jenž ale nemá na míru žádný zájem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám