Hlavní obsah

Robin Williams si zahraje Eisenhowera ve filmu Majordomus

Právo, jaš

Režisér Lee Daniels připravuje natáčení filmu The Butler (Majordomus). Podle internetových stránek magazínu The Hollywood Reporter se v něm představí hned několik filmových hvězd.

Foto: Profimedia.cz

Robin Williams

Článek

Aktuálně se mezi ně zapsal oscarový herec Robin Williams, jenž si ve snímku zahraje bývalého amerického prezidenta Dwighta D. Eisenhowera. Kromě něho se natáčení zúčastní rovněž John Cusack (bude hrát Richarda Nixona), Alan Rickman (Ronald Reagan), Nicole Kidmanová, Zac Efron, Alex Pettyfer, Liam Neeson, James Marsden, Jane Fondová, Cuba Gooding Jr. a další.

Půjde o skutečný příběh komorníka Eugena Allena, který v Bílém domě pracoval pro osm prezidentů v letech 1952 až 1986. Měl tak jedinečnou možnost poznat muže, kteří vedli Spojené státy.

Scénář napsal spolu s režisérem Danielsem Danny Strong. Učinili tak na základě článku, který o Allenovi před časem zveřejnil list The Washington Post. Premiéra je naplánovaná na rok 2013.

Reklama

Související články

Linkin Park zkoumají možnosti zvuků

Američtí Linkin Park, kteří se stali před zhruba desítkou let symbolem tehdy běsnící vlny nu-metalu, vydali letos pátou studiovou desku Living Things. Zařadí...

Výběr článků

Načítám