Hlavní obsah

Kaiser Chiefs a Skindred na Sázavafest nepřijedou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České festivalové léto potkala další nepříjemnost. Po zrušení Prague City Festivalu, nevystoupení Faith No More na Rock for People a odvolání účasti zpěvačky Björk na Colours Of Ostrava oznámili pořadatelé Sázavafestu (2.–5. 8. v Benešově u Prahy), že museli zrušit účast britské skupiny Kaiser Chiefs. Ve stejném čase odřekla účast i formace Skindred.

Článek

„Abychom s jistotou uspořádali letošní ročník a nezadlužili další ročníky festivalu, rozhodli jsme se na poslední chvíli zrušit vystoupení kapely Kaiser Chiefs. Současně jsme ze zahraniční agentury obdrželi informaci, že do Benešova nedorazí ani Skindred.

Je to poprvé ve dvanáctileté historii, kdy jsme nuceni s ohledem na dodržení veškerých finančních závazků spojených s festivalem program částečně změnit. Rozhodnutí o doplnění festivalu o adekvátní náhradu skupiny Skindred bude známé do 31. července,“ stojí v prohlášení ředitele festivalu Pavla Kloupara.

Foto: Profimedia.cz

Kaiser Chiefs na vystoupení v britském Birminghamu

Jako kompenzaci nabídl příznivcům Kaiser Chiefs a Skindred výměnu letošní vstupenky za dvěstěkorunovou slevu na vstupenku na Sázavafest 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám