Hlavní obsah

Natáčí se nová komedie Jedlíci aneb Sto kilo lásky

Právo, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie, která má váhu. Takový podtitul nese nová komedie, jejíž první klapka padla před pár dny. Vedle Martina Stropnického, Veroniky Žilkové nebo Jana Šťastného se v hlavních rolích objeví Ivana Andrlová, Dagmar Patrasová a Ilja Racek.

Článek

„Obě dámy už dvacet let nedostaly roli, kterou by si s ohledem na svůj talent zasloužily. Proto jsem rád, že jsme jim takovou mohli nabídnout. A po prvních záběrech mohu říct, že obě svými výkony překvapí všechny případné pochybovače,“ říká producent a režisér filmu Tomáš Magnusek (hrál ve filmech Bastardi nebo Czech Made Man).

Bude břicho časem větší než láska jeho atraktivní ženy k němu?

Jedlíci vyprávějí příběh pětice hrdinů, kteří přijíždějí do nově otevřeného hotelu s cílem zhubnout. Tomáš (Tomáš Magnusek) se bojí, že jeho břicho bude časem větší než láska jeho atraktivní ženy k němu.

Lenku (Dagmar Patrasová) podvedl manžel (Václav Svoboda) se sekretářkou. Miky (Milan Chára) býval rokenrolovou hvězdou, ale když si jeho daňový poradce odjel za jeho úspory užívat do Karibiku, začne plánovat comeback. Veronika (Ivana Andrlová) je Mikyho fanynkou, která se stará o svého otce (Ilja Racek) a hubnoucí kúru podstoupí jen proto, aby byla svému idolu nablízku. A Luboš (Luboš X. Veselý) prohrál sázku…

Scénář napsal filmový publicista a spisovatel David Laňka, film se bude natáčet v průběhu léta v Náchodě, Rychnově nad Kněžnou, Dačicích a v Praze. Premiéra je plánována na únor příštího roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Pro Flaming Lips je hudba stále hlavní

Jednou z hvězd festivalu Colours of Ostrava byla americká skupina Flaming Lips, která nabídla velkolepou show se zrozením muzikantů z lůna ženy promítaného na...

Výběr článků

Načítám