Hlavní obsah

Rihanna a pošahaný fyzik Sheldon spolu dělají na filmu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaná komedie z dílny DreamWorks nazvaná Happy Smekday! dala dohromady ten nejméně pravděpodobný pár současnosti - Jima Parsonse alias fyzika Sheldona z Teorie velkého třesku a exotickou zpěvačku komerčního R & B Rihannu.

Foto: Archiv, Právo

Rihanna

Článek

V Happy Smekday! budou mimozemšťané prchat na Zemi, aby unikli nepřátelům. Rihanna a Parsons namluví hlavní postavy a režírovat je má Tim Johnson, který natočil podobné animované komediální snímky Mravenec Z a Za plotem.

Pro Rihannu to bude animovaný debut. Jednou už se objevila v hraném seriálu Las Vegas a nedávno ve své první větší hollywoodské roli v akční sci-fi Bitevní loď, za což nesklidila nejlepší recenze.

Foto: CBS

Jim Parsons

Americký herec Jim Parsons je v současnosti na roztrhání. Kromě natáčení Teorie velkého třesku, která ho proslavila po celém světě, se věnuje divadlu a sklízí dobré ohlasy (momentálně na Broadwayi v komedii Harvey z roku 1944, jež pojednává o jednom podivínovi a jeho nejlepším příteli - obřím králíkovi).

Držitel dvou Emmy a Zlatého glóbu má za sebou i filmy The Muppets (2011), The Big Year (2011) a Garden State (2004). Letos natočil nezávislou temnou komedii Sunset Stories, která však do českých kin pravděpodobně nedostane.

Reklama

Výběr článků

Načítám