Hlavní obsah

Prima Family bude přes léto kuchtit

Právo, jp

Letní vysílací schéma stanice Prima Family spoléhá na jistotu – jíst se musí, ať je deštivo nebo vedro. Zřejmě proto bude v letních měsících vysílat svůj nejúspěšnější pořad Prostřeno! od pondělí 25. června v hlavním večerním vysílacím čase od 20.00 hodin.

Článek

Aby jídla nebylo málo, vrátí se na obrazovku Ital Emanuele Ridi v pořadu Léto s Italem, aby diváky provedl kulinářskou Itálií každé v úterý od 21.20 hodin.

V Prostřeno! budou nejprve kuchtit „provařené“ tváře bulvárů Jiří Pomeje, Agáta Hanychová nebo Martina Gavriely, v dalších sériích pořadu pak herci seriálu Cesty domů, například Miroslav Etzler nebo představitelka nové rodiny v seriálu, Kateřina Brožová, která se objeví v podzimním pokračování. Nebudou chybět ani protagonisté nově natáčeného seriálu Obchoďák, kuchařskou zástěru si oblékne například Danica Jurčová.

Novinkou se stane publicistický pořad Na vlastní riziko, ve kterém televize slibuje, že se její reportéři budou vyskytovat při neobvyklých a i riskantních situacích, a to vždy v pondělí od 21.20 hodin.

Každou sobotu večer se filmoví fanoušci mohou setkat s českými snímky, například Tajemství hradu v Karpatech, Nezlobte dědečka, Hostinec U kamenného stolu či s trilogií Bouřlivé víno, Mladé víno a Zralé víno. Kromě klasiky nabídne cyklus Prima kino i hollywoodské kasovní trháky jako Pearl Harbour, Vodní svět, Statečné srdce, Wall Street, Letiště, Zelená míle, Titanic, Bohové musí být šílení, Gladiátora či Agenta bez minulosti.

Stanice Prima Cool uvede Divoký vesmír – zajímavý dokumentární seriál, který divákům přiblíží, jaká možná nebezpečí hrozí naší planetě z vesmíru. Vysílá i Dobyvatele ztracené pravdy, což je dobrodružný dokumentární seriál, vyšetřující nadpřirozené jevy a legendy. Nejmladší televizní stanice skupiny Prima love má připraven Bod G – komediálně-erotický sitkom o herečce Gigi, která se snaží znovu vzkřísit svou bývalou slávu z béčkových filmů pro dospělé.

Reklama

Výběr článků

Načítám