Hlavní obsah

Knightleyová nahradila Johanssonovou ve filmu od režiséra Once

Novinky, Stanislav Dvořák

Britka Keira Knightleyová dostane roli, která byla původně určena pro hollywoodskou krasavici Scarlett Johanssonovou. Film A Song Can Save Your Life má režírovat John Carney.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Článek

Začátkem roku to ještě vypadalo, že ve filmovém muzikálu A Song Can Save Your Life zazáří Scarlett vedle Marka Ruffala. Nyní se ale o Ruffalovi už nemluví a Scarlett z filmu také vypadla.

Měla hrát začínající zpěvačku, jež přijede do New Yorku s přítelem a ten ji brzy opustí. Ruffalo měl být producentem, který ji objeví v baru a dá jí šanci v hudebním průmyslu. Vycházející hvězdička Hailee Steinfeldová má nadále hrát producentovu dceru.

Foto: Profimedia.cz

Keira Knightleyová

Scarlett z projektu vycouvala z "osobních důvodů". Server Cinemablend se domnívá, že je prostě jen unavená po náročné propagaci komerčního velkofilmu The Avengers.

Proslavil ho Once

Pro české diváky je zajímavé, že muzikál režíruje John Carney. Ten stál za proslulým indie filmečkem Once, který způsobil, že dnes skoro celá Amerika zná českou zpěvačku Markétu Irglovou.

Úspěchy Once navíc neustále pokračují. Letos totiž divadelní představení Once podle filmu vede v nominacích na Tony, nejprestižnější divadelní ceny v Americe. Nejlepší muzikál, nejlepší režie, nejlepší herec, nejlepší herečka atd. - s celkem jedenácti nominacemi jde představení Once do boje o ceny, které se budou rozdávat už pošestašedesáté.

Ve filmu Once hráli zamilovaný pár česká zpěvačka a pianistka Markéta Irglová a irský muzikant Glen Hansard. Získali Oscara za nejlepší filmovou píseň (skladbu Falling Slowly), nicméně později se ukázalo, že byla porušena pravidla Oscarů, takže formálně cena nikdy neplatila. Pořadatelé se tím však odmítli zabývat.

Reklama

Výběr článků

Načítám