Hlavní obsah

Václav Neckář zveřejnil nový videoklip s Dusilovou

Novinky, sad

V novém videoklipu Na Rafandě se objevuje vedle Václava Neckáře zpěvačka Lenka Dusilová. Video natočil režisér Tomáš Luňák (Alois Nebel) s kameramanem Dušanem Tománkem.

Foto: Jakub Deml

Zleva Dušan Neuwerth, Václav Neckář a Jan Neckář

Článek

Píseň pochází z alba Václava Neckáře Dobrý časy. To se hned po vydání stalo nejprodávanějším CD v hitparádě IFPI a zároveň číslem jedna v hitparádě iTunes a SUPRAPHOnline.

Deset písniček pochází od autorské dvojice Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, která se podílela na Andělem oceněném hitu Půlnoční z filmu Alois Nebel. Na albu si zahráli a zazpívali také Jan Neckář, Steve Walsh, Lenka Dusilová, Tomáš Neuwerth, Luboš Novotný, Luboš Malina, Jiří Hradil, Viktor Ekrt, Filip Nebřenský a pěvecký sbor Doubravánek.

Chystá se také vydání Dobrých časů v podobě LP vinylu (25. května). Stanou se čtvrtou vinylovou deskou v novodobé historii Supraphonu, vyšel už soundtrack Alois Nebel, legendární Kuře v hodinkách skupiny Flamengo a album Ležatá osmička od Tata Bojs.

Čtyři speciální koncerty, kde se představí vedle Václava Neckáře a jeho bratra Jana také oba producenti a spoluautoři - Dušan Neuwerth a Jaromír Švejdík - se konají 27. 5. a 28. 5. v Praze (Švandovo divadlo), 5. 6. v Brně a 6. 6. v Olomouci (Moravské divadlo). Na dvou mimořádných pražských koncertech vystoupí i Lenka Dusilová a proběhne zde křest alba.

Reklama

Výběr článků

Načítám