Hlavní obsah

Ženské herecké hvězdy u Simpsonových

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Natalie Portmanová, Anne Hathawayová, Zooey Deschanelová, Sarah Michelle Gellarová a Sarah Silvermanová se společně objeví v jedné epizodě televizního seriálu Simpsonovi, který se na americké TV Fox vysílá od roku 1989.

Foto: Profimedia.cz

Natalie Portmanová znovu propůjčí svůj hlas seriálu Simpsonovi.

Článek

Každá z hereček namluví postavu, které už v některém z předešlých dílů svůj hlas propůjčila. Sdělil to magazín Entertainment Weekly.

Hvězda filmu Černá labuť (2010) Portmanová se vrátí jako hlas Darcy z 18. série seriálu, nová Catwoman z očekávané batmanovky Návrat Temného rytíře Hathawayová namluví opět Jenny z 20. série, Deschanelová, jež je známá například z filmu Yes Man (2008), propůjčí hlas Mary Spucklerové z 19. série.

Bart navštíví dívky, s nimiž randil

Gellarová, která ztvárnila hlavní roli ve filmu Veronika se rozhodla zemřít (2009), se do seriálu vrátí jako hlas Giny z 15. série a Silvermanová, jež hrála například ve Škole ro(c)ku (2003), opět namluví Nikki z 21. série. Uvedené postavy byly přítelkyněmi Barta Simpsona.

Epizoda, v níž se všech pět hereček setká, se bude jmenovat Moonshine River a vysílat se bude letos na podzim.

Podle informace zmíněného magazínu se Bart dozví, že Mary se přestěhovala do New Yorku, zjistí, že je ta pravá, „rozhodne se vydat na cestu a pátrat po ní“.

„Jakákoli podobnost s filmem Snídaně u Tiffanyho je čistě náhodná,“ řekl o příběhu autor epizody Tim Long. „Vyslali jsme Barta na romantickou pouť, na které navštíví dívky, s nimiž randil, a bude chtít přijít na to, proč se to vždycky pokazilo. Nechci toho prozrazovat moc, ale Bart přijde na to, že s ním něco není v pořádku.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám