Hlavní obsah

Kašpárek v rohlíku představí na koncertech novou desku Ten Halywůd

Ten Halywůd, to je název nové desky, kterou za lesku a třpytu pokřtí Kašpárek v rohlíku na třech tuzemských koncertech. Pořadatelé slibují dosud nevídanou a originální show. Jako obvykle se dostaví hvězdy velkých formátů v čele s Kašpárkem České republiky.

Foto: bejbypank.cz

Kašpárek v rohlíku (výřez)

Článek

Pořadatelé si dali záležet na každém detailu a připravili pro malé i velké diváky speciální, průhlednou, 30 cm dlouhou, filmovou vstupenku, která jim bude připomínat, že jako první zažili novou show s Kašpárkem.

Ten Halywůd je již třetí deska projektu Kašpárek v rohlíku a jak název napovídá, je tematizovaná do světa filmu. Tvůrci pověřili Mardošu (Tata Bojs) funkcí „nultého dramaturga“, což je vůbec první užití takovéto funkce na světě. Bratři Dušan a Tomáš Neuwerthové se ujali hudební produkce (za občasné hudební podpory Martina Horáčka) a s principálem Kašpárka v rohlíku Davidem Dvořákem začali sbírat a v různých tvůrčích dílnách tvořit materiál propojený motivem kouzelného světa filmů.

Foto: bejbypank.cz

Pořadatelé si dali záležet na každém detailu a připravili pro malé i velké diváky speciální, průhlednou, 30 cm dlouhou filmovou vstupenku.

Deska je protkána filmovými žánry (love story, horor, western atd.) a tématy (hrdinové, kino, stars, konkrétní odkazy na filmy atd.), ale hlavně je imaginárním místem pro všemožné obyčejné i neobyčejné sny a touhy, které je podle autorů desky třeba neustále hledat a snažit se plnit, bez ohledu na věk. Na albu účinkují Lenka Dusilová, Milan Cais, Márdi, Honza Kalina, Robert Nebřenský, Jiří Hradil a další.

Kašpárek v rohlíku je projekt pro děti a dospělé postavený na originálním propojení divadla a hudby ve vlastních představeních, živých hudebních show i na hudebních nosičích. Celý projekt vznikl jako reakce na nedostatek kvalitních původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu určenou společně pro dospělé a děti.

Na Kašpárka v rohlíku se můžete zajít podívat 6. května do Prahy - Retro Music Hall; 3. května do Českých Budějovic - KD Slávie; 18. května do Brna - KC Semilasso.

Foto: bejbypank.cz

Kašpárek v rohlíku

Reklama

Výběr článků

Načítám