Hlavní obsah

Nová DVD: Terapie Disk 2 a 3, J. Edgar, Děkujeme, že kouříte, Apokalypsa 2 DVD a Černá hodina

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází dalších deset dílů seriálu HBO terapie s Karlem Rodenem v hlavní roli. J. Edgar je životopisný film, kde šéfa FBI hraje Leonardo DiCaprio. Hrdinou ostré komedie Děkujeme, že kouříte je mluvčí tabákové firmy. Vychází i slavná Coppolova Apokalypsa a akční sci-fi thriller Černá hodiny.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 17. týden

Článek

Terapie Disk 2 a 3

Nová DVD

Terapie pacientů Marka Pošty pokračuje v pravidelných dnech a hodinách. Sandra se trápí ve vztahu s přítelem Ondřejem, nevyrovnaný Igor opustí manželku a syna, odhalí zakázané výčitky svědomí a tvrdou otcovskou výchovu. Sandra s Igorem se náhodou setkají před ordinací. Mladičká Linda s možnými sebevražednými sklony přizná lásku k trenérovi. Osud rozhodne, že Janě a Michalovi se společné dítě nenarodí. Marek Ditě v pátek přizná vlastní problémy v rodině a platonickou lásku k pacientce...

Terapie Disk 2 a 3, TV seriál, Česká republika, 2011, drama/psychologický, 245 min., režie: Petr Zelenka, Marek Najbrt, Jaroslav Fuit, hrají: Karel Roden, Táňa Pauhofová, Lukáš Hejlík, Michaela Doubravová, Aňa Geislerová, Martin Hofmann, Kamila Magálová, Klára Melíšková, Berenika Kohoutová a další

J. Edgar

Nová DVD

Leonardo DiCaprio jako J. Edgar Hoover, který byl šéfem Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) po téměř 50 let. Byl obávaný, obdivovaný, vážený i zatracovaný, byl to muž, který dokázal pravdu překroutit, stejně tak jako ji prosadit. Jeho metody byly bezcitné i hrdinské, jeho největší touhou byl obdiv celého světa. Přesto v soukromí za zavřenými dveřmi držel tajemství, která mohla zničit jeho image, kariéru i život.

J. Edgar, USA 2011, historické životopisné drama, 132 min., režie: Clint Eastwood, hrají: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Judi Dench, Ed Westwick, Josh Lucas, Naomi Wattsová a další.

Děkujeme, že kouříte

Nová DVD

Hrdina ostře nabroušené, „politicky nekorektní“ komedie, se živi jako mluvčí tabákové firmy. Je vtipný, výmluvný a odzbrojující a je schopen překroutit každý argument a otočit ho ve svůj prospěch. Když to pěkně zabalíte a servírujete s úsměvem, je kouření vlastně celkem fajn. Časy se ale mění a všude je plno lidí, co bůhvíproč bojují proti kouření. Jak zařídit, aby cigareta byla zase ”cool“?

Děkujeme, že kouříte, režie: Jason Reitman, hrají: oan Lunden, Eric Haberman, Aaron Eckhart, Mary Jo Smith, Todd Louiso, Jeff Witzke a další.

Apokalypsa 2 DVD

Nová DVD

Slavný film Francise F. Coppoly. Vietnam, 1969. Americký důstojník speciálních sil, kapitán Willard, je vyslán na ožehavou tajnou misi, aby zneškodnil plukovníka Kurtze, amerického odpadlíka a diktátora, který je mezi krutými horskými kmeny uctíván jako Bůh. Jak Willard cestuje džunglí, je pozvolna zaskočen absurditou účasti USA ve válce, jejím šílenstvím a násilím. A tak musí čelit temnotám svého vlastního srdce.

Apokalypsa, USA 1979, válečné drama, 194 min., režie: Francis Ford Coppola, hrají: Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Frederic Forrest, Sam Bottoms, Laurence Fishburne, Albert Hall, Harrison Ford, Dennis Hopper

Černá hodina

Nová DVD

Skupina mladých Američanů svádí zoufalý souboj o přežití uprostřed Moskvy, když musí čelit apokalyptické invazi mimozemšťanů. Neviditelní vetřelci, kteří jsou tvořeni čistou energií, bez milosti pálí na popel každou lidskou bytost, které se dotknou. Malá skupinka přeživších, jež je vyzbrojena pouze odvahou a důvtipem, spojuje své síly s výstředním ruským vědcem, který možná drží ve svých rukách klíč k zastavení mimozemského útoku. Čas se ale krátí a poslední záblesky naděje mizí. Zdá se, že na záchranu vlastních životů i celé planety budou mít jediný pokus.

Černá hodina, USA 2011, 86 min., režie: Chris Gorak, hrají: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlbyová, Joel Kinnaman, Max Minghella, Elena Caruso a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám