Hlavní obsah

Komediální dvojka Vince Vaughn a Owen Wilson opět spolu

Novinky, Stanislav Dvořák

Američtí herci Vince Vaughn a Owen Wilson, kteří spolu hráli např. v úspěšné komedii Nesvatbovi, se znovu spojí kvůli připravovanému filmu The Internship (Stáž).

Článek

Dvojici doplní ještě další aktuálně hodně obsazovaný komik Zach Galifianakis (Pařba ve Vegas) a režii bude mít Shawn Levy, který má za sebou novou verzi Růžového pantera nebo komedii Noc v muzeu. Scénář napsal Vince Vaughn a s Levym nehodlají ztrácet čas, už během června by se mělo točit.

Vaughn a Wilson budou hrát dva staromódní obchodníky, kteří se ztrácejí v nových poměrech a oba se ocitnou bez práce. Nastoupí pak jako začátečníci na praxi do velké firmy.

Stará partička

Oba herci už spolupracují léta, patří do partičky kolem Bena Stillera, která se často vyskytuje v podobných crazy komediích a od začátku nového století jim prudce vzrostla popularita.

Se Stillerem hráli např. ve Starsky a Hutch, později dosáhli velkého kasovního úspěchu jako ústřední dvojice filmu režiséra Davida Dobkina Nesvatbovi o dvou starých mládencích, kteří se pod falešnými identitami vtírají na cizí svatby a vyhledávají erotická dobrodružství. Film překvapil vysokou návštěvností, přestože byl mládeži do 17 let nepřístupný, což bývá v Americe považováno za předzvěst neúspěchu.

Wilson na sebe naposledy samostatně upozornil spoluprací s Woody Allenem, který mu dal hlavní roli v nostalgické komedii Půlnoc v Paříži. Vaughn v poslední době účinkoval v komediích Dilema a Trable v ráji, které se nesetkaly u kritiky s velkým nadšením.

Reklama

Výběr článků

Načítám