Hlavní obsah

Guns N'Roses jsou v síni slávy, Axel Rose ale nepřišel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do rokenrolové síně slávy byly v sobotu večer v Clevelandu uvedeny další rockové kapely a interpreti. Jsou mezi nimi Guns N'Roses, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, britští Small Faces a Faces, folková ikona Donovan a zesnulá zpěvačka a textařka Laura Nyrová. Frontman kapely Guns N'Roses Axel Rose ale nepřišel.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvák skupiny Axl Rose na pražském koncertě v roce 2010

Článek

Večera v clevelandské Public Hall, která má za sebou zářnou minulost a která například v roce 1964 hostila britský kvartet The Beatles, se zúčastnilo na 6000 fanoušků a zhruba 1400 hostů. Dostavila se i celá řada hudebních legend jako je Alice Cooper nebo Green Day.

Až do poslední chvíle se ale čekalo, zda na akci přijde Axel Rose, tedy hlavní tvář Guns N'Roses. Ten už předem avizoval, že se nedostaví, protože si není jist, zda tam bude vítán. Naznačil tak, že dávné spory mezi členy kapely zřejmě trvají.

Hned při první zmínce o Roseově jméně se ozvalo sálem bučení, které ale rychle přehlušila hudba. Fanoušci doufali, že se v síni slávy vedle sebe objeví původní členové kapely a že se skupina dá poprvé od roku 1993 zase dohromady. Nestalo se.

Reklama

Výběr článků

Načítám