Hlavní obsah

Hentai Corporation: Gabriela Gunčíková nám pokřtí desku

Novinky, Jan Šída

Pražská rocková pětice Hentai Corporation patří mezi výrazné zjevy tuzemské klubové scény. Její energická hudba si získává stále více fanoušků. V poslední době se však o kapele mluvilo i v bulvárním tisku kvůli incidentu zpěváka Radka Škarohlída v Hard Rock Café při vystoupení popové zpěvačky Gabriely Gunčíkové.

Foto: Jan Šída

Hentai Corporation mají nálepku problematické rock’n’rollové kapely. Radek Škarohlíd uprostřed.

Článek

Radku, co se vlastně v Hard Rock Café stalo?

Šlo vlastně o náhodu. Já byl s několika přáteli z hudebních kruhů v klubu za zábavou. Trochu jsme slavili šampaňským, byla dobrá nálada a k tomu na pódiu vystupovali nějací popoví interpreti. Mě to přestalo bavit, tak jsem začal dělat trochu problémy. Ochranka však byla korektní, nebyl žádný problém, vše se uklidnilo.

Pak přišel incident s Gunčíkovou?

Ano, já potom vyskočil na scénu a tančil jsem tam. Bohužel, v tu chvíli zrovna zpívala Gabriela Gunčíková. Já vůbec nevěděl, o koho jde. Že je ze soutěže SuperStar, mi někdo řekl až potom. Jeden z ochrankářů na mě rozverně volal, ať ukážu přirození. Tak jsem to udělal. Zpěvačka byla v pohodě, spíš se tomu smála. Zato její manažerka byla na mrtvici, v zákulisí skoro brečela.

Měla ta událost nějakou dohru?

No, měla. Bylo tam totiž spousta novinářů a fotografů z bulváru, kteří čekali, že se něco stane. Druhý den ráno mi navíc volal někdo z bulvárních novin. Já spal dvě hodiny, tak jim říkám, že Gunčíková má ksicht jak herec Jan Kanyza. Ona pak někde kontrovala, že mám malý penis. Ale bylo to spíš v nadsázce z obou stran. Nám jako kapele to však pomohlo, všude o nás psali a na Bandzone.cz jsme měli tři tisíce návštěv navíc. Doufám, že nám Gabriela pokřtí i naše nové album.

Když už mluvíme o albu, kdy debut vyjde?

Rádi bychom s ním vyšli na světlo nejpozději na podzim. Hodně nám pomohl francouzský producent Jean Pierre Mathieu, jenž pracoval s takovými jmény jako Ministry nebo Killing Joke. Chceme, aby hudba na desce zněla hodně psychedelicky a temně.

Kromě domovské skupiny jste spolupracoval s Michalem Pavlíčkem. Trvá spolupráce i nadále?

V současné době jsme oba ve fázi, že se věnujeme naplno svým věcem. Michala teď baví spíše komornější muzika, jede akustické turné. Já zase žiju naším novým albem. Nicméně v létě se na festivalech ke společné spolupráci vrátíme. Moc se těším, až si zazpívám pořádně odpíchlé rockové pecky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám