Hlavní obsah

Skladba Aerosmith ve filmu s Brucem Willisem

Právo, Šárka Hellerová a Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dosud nezveřejněná písnička americké rockové skupiny Aerosmith bude na soundtracku k novému filmu G. I. Joe: Retaliation. Jednu z hlavních rolí v něm ztvární Bruce Willis. Jeho režisérem je Jon M. Chu a premiéra se v Americe odbude 29. června letošního roku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Aerosmith v Praze

Článek

Bostonská pětice pro něj uvolnila skladbu Legendary Child. Nejde přitom ale o stoprocentní novinku. Písnička vznikla již v době, kdy formace nahrávala úspěšné album Get A Grip (1991). Minulý týden kapela skladbu znovu mixovala v nahrávacím studiu, aby měla moderní zvuk a odpovídala potřebám filmařů.

Je nicméně velmi pravděpodobné, že uvedená kompozice bude i součástí chystaného nového alba Aerosmith. Na něm kapela v těchto dnech finišuje pod dohledem producenta Jacka Douglase. Jak nedávno prohlásil zpěvák Steven Tyler, kolekce možná vyjde již v květnu. Potvrzeno oficiálně to ale není.

Aerosmith mají za sebou těžké období

Připomeňme, že skupina má na kontě už jeden filmový hit, písničku I Don’t Wanna Miss A Thing ze snímku Armageddon (1998). V něm hrál rovněž Bruce Willis.

Aerosmith mají za sebou těžké období a nové album by je mělo uzavřít. V minulých dvou letech to dokonce vypadalo, že se kapela rozpadne. Zpěvák Steven Tyler se prý ucházel o místo v sestavě britských Led Zeppelin, kteří se chystali na případný comeback a hledali náhradu za Roberta Planta, jenž se ho kvůli vytížení na svých dalších projektech zúčastnit nechtěl. Nakonec z toho záměru sešlo.

Poslední studiové album Aerosmith se jmenuje Just Push Play a je z roku 2001. O tři roky později vyšlo album coververzí Honkin’ On Bobo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám