Hlavní obsah

Will Ferrell natočí dvojku kultovního Zprávaře i komedii s Coenem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Will Ferrell oznámil v televizi, že natočí pokračování komedie Zprávař: Příběh Rona Burgundyho. Také se chystá pracovat s proslulým scenáristou a režisérem Ethanem Coenem.

Článek

Ferrell projekt představil scénkou, kde vystupuje jako postava z filmu - úchylný moderátor Ron Burgundy, který ohromí všechny v sále svým sólem na flétnu a ohlásí, že se s firmou Paramount Pictures dohodl na pokračování Zprávaře.

Očekává se, že vynikající herecký tým z prvního dílu komedie zůstane zachován. Mnozí z nich šli po úspěchu filmu v roce 2004 nahoru (Steve Carell, Paul Rudd) a hrají dnes hlavní role, pro starého kamaráda Ferrella se ale snad spokojí i s vedlejšími. Zprávařovu dívku snů si tehdy zahrála Christina Applegateová.

První díl režíroval Adam McKay a právě s ním Will Ferrell píše další scénář. Produkovat by ho měli Gary Sanchez a Judd Apatow Productions pod dohledem Adama Goodmana z Paramount Pictures. Vlastní natáčení začne letos na podzim, takže se premiéra dá očekávat během příštího roku.

I další letošní Ferrelův projekt vzbuzuje zvědavost, komedii Daddy's Home má totiž režírovat slavný Ethan Coen, bratr Joela Coena a spoluautor takových filmových legend, jako jsou Big Lebowski, Fargo, Bratříčku, kde jsi?, Tahle země není pro starý nebo Seriózní muž.

Will Ferrell, který se často objevuje po boku Bena Stillera a Owena Wilsona, se proslavil koncem devadesátých let. K jeho nejznámějším komediím patří Zprávař: příběh Rona Burgundyho, Zoolander, Starsky a Hutch, Nesvatbovi, Bratři z donucení, Benga v záloze nebo Mládí v trapu.

Foto: Pantelion Films

Will Ferrell a Diego Luna ve španělsky mluvené komedii Casa de mi Padre

Jeho zatím poslední rolí je Armando Alvarez, mexický zemědělec z filmu Casa de mi Padre (Dům mého otce). Ten již běží v amerických kinech, bohužel se zatím zdá, že čeští distributoři ho vůbec neuvedou. Jedná se parodii na telenovely, v celém filmu se mluví španělsky a podle ukázek jde o klasickou ferrellovinu plnou hlášek, extrémních gagů a nesmyslných bitek, přitom ale zůstávají zachována typická romantická klišé.

Reklama

Výběr článků

Načítám