Hlavní obsah

Nová DVD: Tintinova dobrodružství a Mistrovský plán

Právo, Věra Míšková

Tento týden se děti i jejich rodiče mohou těšit na celovečerní Tintinova dobrodružství, příběh světově známé postavy z krátkých příběhů. Mistrovský plán zase přivádí na scénu dva obyčejné chlápky, které v kriminální komedii oloupí bohatý podvodník.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

NOvá DVD 13. týden

Článek

Tintinova dobrodružství

Nová DVD

Mladý reportér Tintin a jeho oddaný psí přítel Filuta — světově proslulé kultovní postavy od výtvarníka s pseudonymem Hergé — ožívají ve filmu Tintinova dobrodružství.

Když Tintin narazí na model lodi, který na palubě ukrývá výbušné tajemství, společně se svými kamarády se ocitá na mušce ďábelského zločince. Na širém moři i ve vyprahlých severoafrických pouštích zažívá množství napínavých dobrodružství.

Tintinova dobrodružství, USA 2011, animovaný / dobrodružný / rodinný, 110 min, režie: Steven Spielberg hrají:  Jamie Bell, Daniel Craig, Andy Serkis, Cary Elwes, Nick Frost, Simon Pegg, Toby Jones

Mistrovský plán

Nová DVD

Ben Stiller a Eddie Murphy vévodí Mistrovskému plánu, kriminální komedii, odehrávající se v  New Yorku. Dva zaměstnanci luxusního rezidenčního hotelu u Central Parku zjistí, že je jeden ze zámožných obyvatel hotelu obral o peníze uložené v penzijním fondu, vymyslí plán na dokonalou odplatu: šílenou loupež, pomocí které získají zpátky to, o co je připravil.

Mistrovský plán, USA 2011, akční / komedie / krimi, 100 min., režie: Brett Ratner, hrají: Ben Stiller, Matthew Broderick, Eddie Murphy, Casey Affleck, Téa Leoni, Michael Peña, Gabourey Sidibe, Alan Alda

Reklama

Výběr článků

Načítám