Hlavní obsah

Na Sázavafest přijedou Kaiser Chiefs i Paul Oakenfold

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavními hvězdami dvanáctého ročníku hudebního Sázavafestu budou britští rockeři Kaiser Chiefs a úspěšný britský DJ Paul Oakenfold.

Foto: Profimedia.cz

Kaiser Chiefs na vystoupení v britském Birminghamu letos v únoru

Článek

Do středočeského Benešova, kde se festival ve dnech 2. až 5. srpna odehraje, přijedou také američtí Funn Lovin’ Criminals, Britové Skindred, Mexičané Molotov, Francouzi Lyre Le Temps nebo naši Charlie Straight, Vypsaná fixa, Wohnout, Nightwork, Aneta Langerová a další.

Spisovatel Michal Viewegh slíbil čtení ze své nové knihy, skupina Mňága & Žďorp zase odehraje speciální koncert u příležitosti svých pětadvacátých narozenin, na nějž pozve hosty, kteří se podíleli na výročním albu předělávek jejich písniček.

„Momentálně jednáme ještě o dalších festivalových účinkujících. Jejich jména ale nebudou tak velká jako jména dvou ohlášených hvězd, tedy Kaiser Chiefs a Paula Oakenfolda,“ řekl Právu ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Uvedl také, že Jarní Sázavafest proběhne 23. března v pražském KC Vltavská. Hrát na něm budou Sto zvířat, The Spankers, Prague Conspiracy a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám