Hlavní obsah

EXKLUZIVNĚ: Bohdalová popsala nejnáročnější scénu z filmu Vrásky z lásky

Další ukázky z nového českého filmu Vrásky z lásky, uvolněné přímo ze střižny pro Novinky, představují jednu z nejnáročnějších scén, které pro hlavní představitelku Jiřinu Bohdalovou připravil scenárista Marek Epstein a režisér Jiří Strach.

Vrásky z lásky (Ukázka těžiště)Video: BUC - FILM

 
Článek

„Jednu chvíli jsem si myslela, že film nikdy nedotočím. Špatně jsem šlápla a už mě vezli málem do špitálu. Úraz. Bolestivý a nepříjemný,“ přiznává Jiřina Bohdalová.

Vrásky z lásky 1 ( berete prášky?)Video: BUC - FILM

To však nebylo zdaleka vše, říká herečka: „Dokonce jsem po tom bolestivém úrazu holenní kosti musela přelézt přes tři metry vysokou bránu. Doktor v Klatovech mi pomohl obstřikem, kterým mi  bolestivá místa na několik hodin umrtvil. Jinak bych to nezvládla. Posílám mu dík. A pak nás trápila zima. Nakonec se pár scén ještě přetáčelo a to už jsem si vážně myslela, že je po mně... Není! Žiju!“

Samotné natáčení často probíhalo za běžného provozu, na ulicích se lidé zastavovali a pozorovali práci. Herci však byli naprosto soustředěni na své role a nenechali se vyrušit.

Vrásky z lásky 2 Video: BUC - FILM

„Jsem už dostatečně otřískaná na to, abych všechno zvládla; já už hrála i ve lví kleci, takže nějaká ulice ve městě mě nemůže překvapit. Umím se soustředit na práci, protože jinak bych se přece musela zbláznit,“ přiznává Jiřina Bohdalová.

Ve filmu hraje herečku, která tráví podzim života v domově seniorů. Ale protože její hrdinka nehodlá na aktivní život rezignovat, ráda porušuje pravidla. Zaměstnance domova dokáže pěkně nadzvednout a spolubydlící vyděsit. Co všechno jim provádí, budete moci vidět už od 12. dubna, kdy film Vrásky z lásky přijde do kin.

Reklama

Výběr článků

Načítám