Hlavní obsah

Borat na Oscarech zase vyváděl, rozsypal „popel Kim Čong-ila“

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komik Sacha Baron Cohen (Borat) opět zlobil. Přes důrazné varování pořadatelů přišel na udílení Oscarů v uniformě diktátora, aby si udělal reklamu pro svůj nový film, a navíc znečistil červený koberec „popelem Kim Čong-ila“.

BEZ KOMENTÁŘE: Sacha Baron Cohen s urnou s portrétem Kim Čong-ila

 
Článek

Cohen si přinesl urnu s bílým práškem a tvrdil, že v ní má popel diktátora Kim Čong-ila. V rozhovoru s moderátorem Ryanem Seacrestem sdělil, že Kimovým posledním přáním bylo, aby jeho popel vysypal na červený koberec a na prsa Halle Berryové. Pak ovšem posypal moderátora.

Cohena z červeného koberce odvedla ochranka, s čímž zřejmě počítal. Podobné provokace, které jeho fanoušci milují, provádí skoro na všech společenských událostech, kam je pozván.

Kolegové gag ocenili

Komik se účastnil Oscarů díky roli ve filmu Hugo a byl varován, aby tam nechodil jako "diktátor". Dokonce mu měl být údajně zakázán vstup, ale to pořadatelé později popřeli. Britský herec každopádně ignoroval všechna doporučení a provedl další ze svých skandálů. Divákům i jeho hereckým kolegům se ale Cohenovy praštěné gagy rozhodně líbí.

Pobavil hlavně herečku Tinu Feyovou a herec Jonah Hill řekl, že Oscary sice nejsou nejlepším místem pro reklamu na jeho film, ale jinak je to "legrační chlápek".

Komedie Diktátor má jít do kin v květnu. Byla prý volně inspirována románem Zabíba a král o hodném arabském vladaři, který vyšel anonymně v roce 2000, a podle CIA je možné, že ho napsal ghostwriter (bezejmenný nájemný autor) řízený přímo Saddámem Husajnem. Ve filmu hrají Megan Foxová, Anna Farisová nebo John C. Reilly.

Reklama

Související články

Oscary ovládl černobílý Umělec

V Los Angeles se v noci na pondělí rozdávaly prestižní filmové ceny Oscar. Favorizovaný černobílý němý film The Artist (Umělec) Michela Hazanaviciuse nezklamal...

Výběr článků

Načítám