Hlavní obsah

Akademie popírá, že Boratovi zakázala vstup na Oscary

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský komik Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno) si stěžoval, že nesmí na Oscary, ale pořadatelé to vyvrátili. Pravděpodobně mu jen řekli, že nemá chodit v kostýmu ze svého nového filmu.

Foto: facebook

Cohen jako diktátor

Článek

Mluvčí Oscarů sdělil, že Cohen byl pozván na udílení cen, ale není vhodné, aby využil slavnostní večer k reklamě na svůj nový film Diktátor. Propagační snímky k Diktátorovi ukazují Cohena v uniformě a s dlouhými vousy. Má to být komedie o despotovi, který "riskoval svůj život, aby se demokracie nikdy nedostala do země, kterou tak láskyplně utlačoval."

"Jeho lístky nebyly zrušeny, jen čekáme, až se nám ozve," řekl mluvčí.

Na Diktátorovi je kromě Cohena zajímavé i to, že je prý volně inspirován románem Zabíba a král o hodném arabském vladaři, který vyšel anonymně v roce 2000 a podle CIA je možné, že ho napsal ghostwriter (bezejmenný nájemný autor) řízený přímo Saddámem Husajnem.

Ve filmu hrají Megan Foxová, Anna Farisová nebo John C. Reilly a premiéra je plánována na květen.

Cohen je znám tím, že chodí na oficiální události v převlecích a rád způsobuje skandály. V roce 2006 byl na torontském filmovém festivale jako Borat a později přišel na ceny MTV jako homosexuální módesman Bruno v úchylném oblečku a přistál rovnou v klíně rappera Eminema (psalo se ale i o tom, že Eminem s ním byl domluvený).

Reklama

Výběr článků

Načítám