Hlavní obsah

Meryl Streepová a Julie Robertsová si zahrají matku a dceru v novém Wellsově snímku

Právo, Jaroslav Špulák

Dvě slavné americké oscarové herečky Meryl Streepová a Julie Robertsová se objeví v nejnovějším projektu režiséra Johna Wellse. Snímek se bude jmenovat August: Osage County. Napsal to list New York Times.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová patří k nejlépe placeným herečkám.

Článek

V adaptaci divadelní hry Tracyho Lettse, která získala Pulitzerovu cenu i cenu Tony, ztvární slavné herečky matku a dceru. Premiéra je plánovaná na konec příštího roku a autor divadelní předlohy Letts je rovněž odpovědný za filmový scénář.

Hra se soustředí na ženy z jedné rodiny, jejichž životy se ubírají různými směry, dokud je krize nepřivede do jejich rodného domu k ženě, která je vychovala.

Streepová je jako herečka středem pozornosti, a tak není divu, že americký tisk pátrá po jejích plánech. V neděli by navíc mohla získat Oscara za hlavní roli ve snímku Železná lady (2011).

Její kolegyně Julia Robertsová to komentovala takto: „Poté, co jsem viděla, jak Meryl úžasně ztvárnila Margaret Thatcherovou, jsem ještě víc nadšená a hrdá, že si s ní můžu zahrát.“

Reklama

Související témata:

Související články

Meryl Streepovou ocení na Berlinale

Americká herečka Meryl Streepová obdrží na letošním filmovém festivalu Berlinale čestného Zlatého medvěda. Toto prestižní ocenění se uděluje za celoživotní...

Výběr článků

Načítám