Hlavní obsah

Skupina Guns N' Roses vystoupí v létě na Slovensku

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Americká kapela Guns N' Roses vystoupí 13. července 2012 poprvé na Slovensku. Server pluska.sk uvedl, že koncert se bude konat v rámci bonusového dne festivalu Topfest. Místo koncertu dosud nebylo zveřejněno.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Skupina Guns N' Roses

Článek

Jisté je, že Guns N' Roses vystoupí pod širým nebem. „Jsme moc šťastní, že se nám povedl tento husarský kousek. Nebylo to jednoduché, ale slovenští fanoušci se mohou těšit na jejich jedinečnou show,“ uvedl spoluorganizátor koncertu Dušan Drobný.

Skupina se na Slovensku představí ve složení: Axl Rose (zpěv), Dizzy Reed (klávesové nástroje), Tommy Stinson (basová kytara), Chris Pitman (klávesové nástroje), Richard Fortus (kytara), Ron "Bumblefoot" Thal (kytara), Frank Ferrer (bicí) a DJ Ashba (kytara).

Skupina Guns N' Roses vznikla v roce 1985 a v roce 1987 vydala nejúspěšnější desku Appetite for Destruction s hity jako Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine a Paradise City. V tom období hrála kapela ve složení Axl Rose, Izzy Stradlin, Slash, Duff McKagan a Steven Adler. V této sestavě odehráli poslední koncert v roce 1993 v Buenos Aires. Skupina začala opětovně koncertovat až v roce 2001.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám