Hlavní obsah

Účast na Votvíráku 2012 potvrdily další kapely, zahraje Anna K i Sto Zvířat

Organizátoři hudebního festivalu Votvírák, který se uskuteční 15. až 17. června v Milovicích na Nymbursku, potvrdili účast dalších českých a slovenských kapel. Těšit se můžete na Harlej, Debill Heads, Visací zámek, Dukla Vozovna, Desmod, Anna K, Mandrage a Rybičky 48, což je jen další ochutnávka z nabitého festivalového menu.

Článek

Jako již tradičně přistane na Milovickém letišti i MIG 21 pilotovaný osobně lídrem kapely Jirkou Macháčkem.

Spolu s už dříve ohlášenou votvírákovskou premiérou Václava Neckáře se skupinou Bacily se dále můžeme těšit třeba na slovenský pop punk skupiny Iné Kafe, která kromě svých největších hitů představí také muziku z nové desky Právo na šťastie, i na skupinu Segment známou z finále Talentu. Na loňské vystoupení jistě v pátek naváže na rockové stage kapela Škwor, stejně jako Sto Zvířat.

Program Hip hopové stage je na Festivalu Votvírák pravidelně přehlídkou toho nejlepšího a nejzajímavějšího z domova (a také ze Slovenska), co si může fantazie fanouška žánru vůbec představit. A samozřejmě je jako vždy pro návštěvníky nachystáno několik hudebních překvapení a novinek.

Zazní rock, punk i Hip hop

Nové věci z letos vydaných desek předvedou Prago Union, slovenská Moja Rec i MC GEY, který se na festivalu představí spolu s DJ Fattem. Na Votvíráku 2012 vystoupí také Vec, Champion Sound a TyNikdy Label showcase.

Většinu hlavních taháků festivalového programu orientovaného především na českou a slovenskou rockovou, popovou a hip hopovou hudbu oznámí pořadatelé multižánrového hudebního Festivalu Votvírák 2012 v druhé polovině února.

Vstupenky zakoupíte již dnes za zvýhodněnou cenu v celé předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám