Hlavní obsah

Seriál Dr. House letos skončí

Novinky, Jakub Kynčl

Osmým rokem běžící seriál Dr. House se blíží ke svému konci. Jeho hlavní hrdina, herec Hugh Laurie, který je zároveň jedním z hlavních producentů pořadu, oznámil rozhodnutí v tiskové zprávě. Seriál z nemocničního prostředí, ve kterém hraje výjimečně nadaného, ale zároveň věčně nevrlého amerického lékaře, kterého trápí mnoho problémů, má fanoušky po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Laurie

Článek

V televizní show předvádí Dr. House svůj výjimečný talent na odhadování lékařských záhad, ale zároveň poodkrývá svou mnohdy psychicky zbídačelou mysl. Hugh Laurie, bývalá hvězda seriálu Černá Zmije, uvedl, že rozhodnutí ukončit natáčení tohoto seriálu pro něj bylo velmi bolestivé.

Seriál skončí osmou sérií, která se natáčí právě nyní.

"Do dubna tohoto roku budeme mít natočených 177 epizod tohoto seriálu, což je asi tak o 175 více, než jsme očekávali zpět v roce 2004," stojí v prohlášení. Rozhodnutí bylo prý motivováno snahou uchovat postavu Dr. House jako mírně záhadného stvoření.

Seriál získal za dobu své existence více než tucet významných televizních ocenění a z Laurieho, který byl do té doby spíše jen oblíbený britský komik, udělal mezinárodní hvězdu.

Reklama

Výběr článků

Načítám