Hlavní obsah

Madonna v květnu vyjede na světové turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Americká popová zpěvačka Madonna se připravuje na světové turné. V květnu vyrazí po třech letech nejprve do Izraele, poté navštíví Evropu, severní a jižní Ameriku a Austrálii. Informovala o tom agentura Reuters.

Foto: Reuters

Madonna zdraví diváky benátského festivalu před uvedením svého filmu.

Článek

Světové turné 2012 je pro třiapadesátiletou zpěvačku první od Sticky & Sweet Tour v roce 2008 a 2009. Madonna vystoupí ve více než 20 městech v Evropě a na Blízkém východě. Budou mezi nimi Londýn, Edinburgh, Paříž, Milán, Abú Zabí a Berlín.

První koncert se uskuteční 29. května v Tel Avivu, začátkem června přijede Madonna do Evropy. V Praze se ale zpěvačka neobjeví, jak vyplývá z prohlášení zveřejněného na jejím webu. Madonnina show se objeví také v 26 amerických městech, první z nich je naplánovaná na 28. srpna ve Filadelfii.

Společnost Live Nation Entertainment, která turné organizuje, zatím podle Reuters nepotvrdila data a místa koncertů v Jižní Americe a Austrálii.

V Austrálii se na Madonnu fanoušci těší po 20 letech, neboť tuto ostrovní zemi při posledních čtyřech turné vynechala. Naposledy vystoupila v roce 1993 v Melbourne, Sydney, Brisbane a Adelaide s The Girlie Show.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám