Hlavní obsah

Aleš Valenta odmítl moderování sportu v České televizi

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijský vítěz v akrobatickém lyžování Aleš Valenta popírá, že se měl stát v blízké době moderátorem relace Branky, body, vteřiny (BBV) na ČT 1.

Foto: Profimedia.cz

Aleš Valenta

Článek

Reaguje tak na zvěsti, které o něm mluví jako o jednom z hlavních adeptů na post moderátora sportovního zpravodajství veřejnoprávní televize.

„Česká televize mi nabídla možnost účastnit se konkurzu na pozici moderátora BBV v hlavním zpravodajství. Tuto nabídku jsem po zvážení odmítl,“ řekl v pátek Valenta, který každý všední den uvádí na rádiu Frekvence 1 sportovní show Sportbar. „Byť mě možnost této spolupráce potěšila, tak stále považuji zpravodajství za vrchol žurnalistiky. A já novinář nejsem,“ dodal Valenta.

Doplnil, že se ale nebrání spolupráci na jiných televizních projektech, které více zapadají do jeho image a povahy. Příští sobotu 11. února tak můžeme Valentu spolu s Alešem Hámou vidět moderovat na Prima Family od 20.00 hodin Arénu národů, což je nová soutěžně zábavná mezinárodní show.

Reklama

Výběr článků

Načítám