Hlavní obsah

V Praze vystoupí Sian Evansová, zpěvačka populární skupiny Kosheen

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Sian Evansová z populární britské kapely Kosheen vystoupí se svými DJ's v pondělí 12. března v pražském hotelu Hilton. Před českým publikem naposledy vystupovala na koncertě v listopadu loňského roku.

Článek

Sian Evansová se v březnu představí v rámci Top Secret 2012 - největší módní přehlídky spodního prádla v Česku.

Hlavním tématem večera bude karneval ve všech jeho podobách. Návrháři čerpali inspiraci od divokých brazilských tanečnic přes šamanské rituály rozpálené Afriky, tajemné masky v Benátkách a mnoho dalších inspirací z celého světa, včetně masopustních masek z Čech a Moravy.

Kosheen vznikli v roce 1998 spojením producentů Darrena "Decodera" Beala a Markeeho Substance Morrisona s velšskou zpěvačkou Sian Evansovou. Ty později doplnili bubeník Mitch Glover a klávesista Gary Eccles.

Do čela hitparád je vyšvihla hned první deska Resist, kterou v roce 2001 přijali fanoušci i kritici s nadšením. Vedle nejznámějšího hitu Hide U obsahovala například i dodnes populární songy Hungry, Catch či Suicide. Následovaly "písničkovější" a kytarovější desky Kokopelli (2003) a zatím poslední a nejméně výrazná Damage (2007).

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro v cenách již od 1100 Kč.

Foto: Archiv módní přehlídky Top Secret 2012

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám