Hlavní obsah

Chci být filmový Obama, sní Drake

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amerického prezidenta Baracka Obamu chce hrát ve filmu rapper Drake. S filmem má mladý muzikant zkušenosti, jenže takovou roli mu zatím nikdo nenabízí.

Foto: drakeofficial.com

Drake

Článek

"Doufám, že už někdo brzy udělá film o Obamově životě, protože bych ho mohl hrát,“ svěřil se VH1 News na filmovém festivale Sundance. "Když ho uvidím v televizi, nikdy nepřepnu. Naprosto se soustředím na hlas, na jeho tón. Když se zeptáte kohokoliv, kdo mě zná, řekne vám, že jsem dobrý v napodobování,“ pochválil se Drake.

Před lety se proslavil v kanadském seriálu pro mládež Degrassi: The Next Generation a od té doby mu hodně nabízejí role různých basketbalistů a rapperů, ale on stojí o něco jiného.

"Četl jsem nějakou dobu scénáře a chci udělat něco velkého, něco pro naši kulturu," plánuje Drake, který prý právě píše vlastní scénář.

Loni vydal komerčně úspěšné album Take Care, na němž mu dokonce hostoval jeho vzor Stevie Wonder. “Že se mnou mluvil, je jedna z nejfantasknějších věcí na světě...a že chtěl dělat muziku se mnou, je hodně, hodně lichotivé, zkrátka neskutečné,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám