Hlavní obsah

Norah Jones vydá desku s Danger Mousem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Norah Jones se loni rozhodně nenudila. Letos v lednu vydala jedno album a už na jaře se bude prodávat CD nového projektu, který vymyslela rovněž loni s producentem Danger Mousem.

Článek

Album se jmenuje Little Broken Hearts a mělo by vyjít jen pár měsíců po novince skupiny The Little Willies, kde je Norah hlavní zpěvačkou. Vydávat několik věcí v jednom roce není moc promyšlený komerční tah, dá se ale předpokládat, že cílová skupina novinky nebude úplně stejná jako u The Little Willies, kteří jsou v podstatě country-bluesovou hospodskou partou, jež si pohrává s coververzemi.

Album natočili v Danger Mousově studiu v Los Angeles a veškerý materiál napsali sami dva. Jedná se o jejich druhou spolupráci (Norah se objevila jako hostující vokalistka na projektu Rome s italským skladatelem Danielem Luppim). Také většina nástrojů si dvojice nahrála bez dalších spolupracovníků, Norah ovládá piano, klávesy i kytary a na pozadí lze očekávat smyčce.

Zpěvačka chce desku podpořit vydatným turné, ale bohužel neoznámila, které země navštíví. Koncert v Praze je už léta jen snem fandů.

Reklama

Výběr článků

Načítám