Hlavní obsah

Kristen Wiigová z komedie Ženy sobě bude hrát s Benem Stillerem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice Kristen Wiigová – Ben Stiller má přitáhnout diváky na komedii The Secret Life of Walter Mitty, kterou Stiller také režíruje pro společnost 20th Century Fox.

Článek

Ben Stiller bude hrát fotoeditora v časopise, vedoucího spořádaný život a snícího o dobrodružstvích. Jednoho dne se mu jeho sny splní – když pátrá po ztraceném negativu, zamotá se do nečekaných problémů. Kristen dostala roli dívky jeho snů, která s ním pracuje v redakci a nic netuší.

Herečka vplula do hollywoodského mainstreamu teprve loni s komedií Ženy sobě. Jinak se věnuje nezávislým a u nás zcela neznámým snímkům jako Imogene nebo Revenge of the Jolly!.

Podle listu The Hollywood Reporter byla po slušném úspěchu své první velké role velmi opatrná v přijímání nabídek. Čím ji Ben Stiller přesvědčil, se neví. Stiller začne točit film v dubnu v New Yorku a v současné době připravuje také další komedie Dokud jsme mladí a Sousedská hlídka (na té spolupracuje s Vincem Vaughnem, takže se můžeme těšit na ujeté gagy). Chystá se také dabovat animák Madagascar 3.

Reklama

Související články

Pařba ve Vegas tentokrát i pro ženy

Komedie Bridesmaids (Ženy sobě) z dílny Paula Feiga vyvolává silný dojem, že chce být ženskou obdobou „chlapského“ filmu Pařba ve Vegas. Dokonce to naznačují...

Výběr článků

Načítám