Hlavní obsah

Nova láká na pěveckou soutěž a seriál z taneční akademie

Novinky, Stanislav Dvořák

TV Nova v úterý v Praze představila svůj jarní program, jehož ústředním tématem bude pěvecká soutěž Hlas Česko Slovenska. Diváky televize čeká také jeden nový původní seriál a jeden sitkom.

Foto: Milan Malíček, Právo

Leoš Mareš a Tina budou moderovat novou soutěž.

Článek

„Je to zcela nový pořad, který se stal hitem v zemích, kde byl uveden,“ uvedl generální ředitel TV Nova Jan Andruško. V roce 2012 podle něj poběží kromě ČR a SR také v Německu, Velké Británii, Belgii či Austrálii.

Nejdůležitější roli budou mít koučové zpěváků, kteří ze začátku soutěžící vůbec neuvidí, takže rozhodovat bude jen hlas. Až když se kouč v křesle otočí k pódiu, znamená to, že soutěžící postoupil. Během soutěže už bude svého koně podporovat.

Michal David, Rytmus, Pepa Vojtek...

Show budou moderovat slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš. Kouči se stali Rytmus, Dara Rolins, Pepa Vojtek a Michal David.

„Nejzábavnější je na tom složení poroty a samotná hudba,“ řekla Dara. „Má to i sportovní rozměr, když se křeslo porotce otočí, je to jako gól,“ myslí si Leoš Mareš. Soutěž začne 12. února a vítěz získá nespecifikovanou finanční prémii a smlouvu na desku. Rozpočet pořadu odmítl Jan Andruško sdělit.

Foto: Milan Malíček, Právo

Herci ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a První krok

Nový původní seriál První krok zavede diváky do prostředí taneční akademie. Režíruje ho Jiří Vejdělek a představí řadu mladých neokoukaných herců. Sitkom Helena prý bude založen na humoru vznikajícím ze života ve velké rodině a pokračovat bude také Kriminálka Anděl, Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě.

Nova se podílí i na filmu podle seriálu Okresní přebor, který má jít do kin v březnu.

Sportovní nadšenci si na Nova Sport naladí přímé přenosy z mistrovství světa ve snowboardingu, také závody Formule 1, Moto GP nebo NHL.

Reklama

Výběr článků

Načítám