Hlavní obsah

Na plac se chystají Šéfové na zabití 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

John Francis Daley a Jonathan Goldstein, kteří napsali úspěšnou komedii Šéfové na zabití, už pracují na dalším díle. Měl by se vrátit i sehraný herecký tým.

Článek

Podle listu The Hollywood Reporter se očekává návrat Jasona Batemana, Charlieho Daye a Jasona Sudeikise v hlavních rolích a studio vyjednává se Sethem Gordonem o tom, že se vrátí na režisérskou stoličku.

První díl byl o třech přátelích, kterým ničí životy šílení šéfové v práci, téměř psychopati, neštítící se sexuálního obtěžování ani psychického teroru. Zosnují plán na tři vraždy, který se ale zkomplikuje a obrátí se proti nim. Role úchylných záporáků si vychutnali Kevin Spacey, Jennifer Anistonová a Colin Farrell.

Film, který neměl nijak přehnaný rozpočet, sklidil slušné recenze a postupně vydělal asi 209 miliónů dolarů hrubého zisku, což čekal málokdo.

Duo úspěšných scenáristů Daley - Goldstein napsalo také komedii Burt Wonderstone, v níž budou hrát Steve Carell a Jim Carrey a bude se točit v nejbližších měsících.

Reklama

Související články

Šéfové na zabití aneb co se děje v Americe

Na Hollywoodu není zajímavé to, že by nějak posouval kinematografii kupředu, ale to, že do sebe vědomě i nevědomě nasává, co se v Americe zrovna děje. Krásným...

Výběr článků

Načítám